Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om dine udfordringer, og hvad du ønsker arkitekthjælp eller inspiration til.

Jeg rådgiver med udgangspunkt i din situation, og ingen opgave er for lille.

Oftest finder det første møde sted hjemme hos dig, men jeg har også mulighed for at mødes på Officelab, Skæringvej 100, 8250 Lystrup.

 

Ring eller send en mail om det, du ønsker hjælp til, så kontakter jeg dig indenfor 24 timer. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor,

Tlf.: +45 31 41 02 34
Mail: anette@newinterior.dk

Hvorfor få hjælp af en arkitekt?

Det kan ofte være en fordel at få eksperthjælp, når man kaster sig ud i at foretage små såvel som store ændringer i sit hjem. Der skal træffes en masse vigtige beslutninger, og det kan være en god idé at rådføre sig med fagpersoner. Sammen kan vi nemlig finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Når der investeres mange penge i et projekt, vil det være ærgerligt, hvis det først bagefter går op for dig, hvordan den optimale løsning kunne have været. Læs mere om fordele ved at få arkitekthjælp her.

Hvis du mangler inspiration og viden om, hvordan dine idéer bedst muligt kan føres ud i livet, er du velkommen til at kontakte New Interior. Jeg kan f.eks. hjælpe dig med renovering af bolig eller sommerhus. Du kan også få hjælp til etablering af træterrasser med niveauer samt indretningsopgaver. Du kan finde eksempler på New Interiors tidligere projekter her.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });