Priser og proces:

Som arkitekt foretrækker jeg at komme ud og se din bolig for på bedste vis at kunne danne mig et indtryk af, hvem jeg skal indrette for. På det indledende møde taler vi om, hvilke udfordringer og ønsker du har til det kommende projekt. Læs mere om pris og proces her.

Pris:
Jeg vurderer opgavens omfang på baggrund af det indledende møde og vender retur med et prisoverslag ud fra hvilket materiale, der er brug for.

Indhold:
Alt efter behov kan du få et specifikt forslag til møbel- og farvevalg, et visuelt oplæg med inspirationsbilleder eller målfaste plan- og facadetegninger. Hvis opgaven handler om noget specialdesignet inventar, kan jeg levere færdige tegninger, som kan videregives til den relevante håndværker.

Konsultation:
Står du med en problemstilling eller generelle udfordringer ift. din indretning, er det muligt at få en mundtlig konsultation. I det tilfælde rådgiver jeg dig på stedet evt. med efterfølgende referat og/eller tegninger.
Timepris: 875,- inkl. moms (700,- eksl. moms).
Kørselsafregning: 4,- pr. km tur/retur, hvis du bor udenfor Randers.

Situationer hvor du kan få brug for en arkitekt:

  • Du og din partner skal flytte sammen og få to hjem til at blive til ét. Det kan medføre pladsmangel eller en generel afstemning af det nye hjem.
  • Der er en familieforøgelse på vej, og du planlægger at bygge rede.
  • Du lever i en sammenbragt familie, hvor der måske er “dine, mine og vores”, og hvor antallet af personer i hjemmet kan variere.
  • Skilsmisse, som kan medføre en ny hverdag med “delebørn”.
  • En ny livssituation, hvor børnene bliver større og behovene ændrer sig; måske flytter de hjemmefra og nye ønsker melder sig.
  • Køb af bolig – få rådgivning til at træffe det rigtige valg.
  • Salg af bolig – optimere indretningen, så du opnår et hurtigere salg.

Læs mere om, hvorfor det giver mening af få hjælp af en arkitekt her.

 

Eksempel på tegningsmateriale og inspirationsplancer

 

Case: Nedlagt gård i Solbjerg

 

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });