Hvem er New Interior?

Mit navn er Anette Thøgersen og jeg brænder for at skabe de bedste omgivelser for dig. Det er vigtigt, at de passer lige præcis til dig og din situation. Jeg har mit primære fokus på boligen, da det som regel er det essentielle sted i vores hverdag. Derfor skal det kunne rumme og indrettes efter alle beboerne på bedst mulig måde.

Opstart
I 2018 startede jeg New Interior, som tilbyder arkitekthjælp til dig, der har brug for assistance i forbindelse med tilbygning, renovering og indretning af din bolig, sommerhuset, kolonihaven o. lign. Med min brede erfaring indenfor indretning, design af møbler og inventar, står jeg klar til at hjælpe dig med idéer og forandringer.

Baggrund
Jeg blev uddannet arkitekt fra “Møbel og rum” på Arkitektskolen i Aarhus i 2001 og har siden været beskæftiget i mange forskellige brancher med indretningsløsninger inden for messestande og butikker samt restauranter og caféer. Sideløbende har boligen altid optaget mig meget og med 20 års erfaring i bagagen er jeg godt forberedt på at hjælpe dig med dine ønsker og udfordringer.

Hvilken bolig drømmer du om?

 

Drømmer du om mere plads, en hems under loftet eller om et rum, som er åbent til kip med fritlagte bjælker? Savner du noget mere uderum, mere stemning på terrassen eller en ny indretning af køkken og stue?

Mit mål er at indrette din bolig, så den giver dig så meget positiv energi som muligt, og det skal passe til de personer, der bor i hjemmet. Derfor tager jeg udgangspunkt i dine udfordringer, ønsker og behov, så vi kan skræddersy de bedste omgivelser til dig. Kontakt mig gerne, så tager vi en uforpligtende snak om dine udfordringer og drømme.

Hvordan kan New Interior realisere dine boligdrømme?

 

Jeg kan hjælpe dig i hele processen med at få defineret og prioriteret dine ønsker. Der tages altid udgangspunkt i, hvad du har brug for hjælp til:

  • Er der det rigtige flow i din bolig eller skal rummenes funktion byttes om?
  • Skal der flyttes rundt på møbler og belysning?
  • Er det hensigtsmæssigt at vælte en væg eller bygge én op?
  • Skal der kigges på akustikken, så der kommer mere ro?
  • Er der brug for mere lysindfald eller justering af den indvendige belysning?

Få eksperthjælp til indretning af din bolig og undgå fejlkøb

 

Da rum som køkken og badeværelse ofte er store investeringer, er det ekstra vigtigt at få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger.

Med en ny indretning af din bolig kan du få funktionelle løsninger og æstetiske oplevelser til gavn for både krop og sjæl.

Mit arbejde med indretningsforslaget kan variere i omfang alt efter aftale. Der tages altid højde for dit budget, så det bliver realistisk at føre ud i livet. Ønsker du hjælp så ring eller skriv til Anette på anette@newinterior.dk

New Interior – care about people

Det er vigtigt, at dit hjem fungerer som den livgivende base, hvor du kan slappe af og lade op for at have energi til hverdagen. Min filosofi er derfor, at jo bedre dit hjem fungerer, visuelt og funktionelt – jo mere overskud får du til det, som står højest på din prioriteringsliste.

Hvilken situation står du i?

Der er mange grunde til, at der kan forekomme ændringer i din boligsituation. Det kan være, at du helt bevidst går efter nyt liv i hjemmet, eller det kan være omstændigheder, som kræver indretninger af dine fysiske omgivelser – af større eller mindre slags.

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle1.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });