Hvem er New Interior?

Mit navn er Anette Thøgersen og jeg brænder for at skabe de bedste omgivelser, så de passer lige præcis til din sitauation. Jeg har mit primære fokus på boligen, da det oftest er det essentielle sted i vores hverdag, og det skal derfor kunne rumme alle beboerne på bedst mulig måde.

I 2018 startede jeg New Interior, som tilbyder arkitekthjælp til dig, der har brug for assistance i forbindelse med renovering og nyindretning af boligen, sommerhuset, kolonihaven o. lign. Med min brede erfaring indenfor indretning, design af møbler og inventar, står jeg klar til at hjælpe dig med idéer og forandringer.

Jeg blev uddannet arkitekt fra “Møbel og rum” på Arkitektskolen i Aarhus i 2001 og har siden været beskæftiget i mange forskellige brancher, lige fra messestande og butikker til restauranter og caféer. Sideløbende har boligen altid optaget mig meget og med 20 års erfaring i bagagen er jeg godt forberedt på at hjælpe dig med dine ønsker og udfordringer.

Hvad drømmer du om?

Drømmer du om mere plads, en hems under loftet eller om et rum, som er åbent til kip med fritlagte bjælker?

Savner du noget mere uderum, mere stemning på terrassen eller en makeover på f.eks. køkken og stue?

Mit mål er at få dit hjem til at give dig så meget positiv energi som muligt, og det skal passe til de personer, der bor i hjemmet. Derfor tager jeg udgangspunkt i dine udfordringer, ønsker og behov, så vi sammen kan skræddersy de bedste omgivelser til dig.

Tøv ikke med at kontakte mig, så tager vi en uforpligtende snak om
dine udfordringer og drømme.

Læs mere om, hvordan New Interior realiserer dine boligdrømme

Jeg kan hjælpe dig i hele processen fra at få defineret og prioriteret dine ønsker frem til møbelvalg og ikke mindst de større linjer.
Der tages altid udgangspunkt i, hvad du har brug for hjælp til:

  • Er der det rigtige flow i boligen eller skal rummenes funktion byttes om?
  • Skal der flyttes rundt på møbler og belsyning?
  • Er det hensigtsmæssigt at vælte en væg eller bygge én op?
  • Skal der kigges på akustikken, så der kommer mere ro?
  • Er der brug for mere lysindfald eller justering af den indvendige belysning?

Få eksperthjælp og undgå fejlkøb

Nogle gange hjælper jeg med et enkelt rum, hvor f.eks. etablering af nyt køkken og bad oftest er store investeringer. Her er det ekstra vigtigt at få taget de rigtige beslutninger.

Med en ny indretning kan du få tilført harmoni, struktur og funktionelle løsninger, til gavn for både krop og sind.

Mit indretningsforslag kan variere i omfang alt efter aftale, og der tages altid højde for dit budget, så det bliver realistisk at føre ud i livet. Ønsker du hjælp så ring eller skriv til Anette på anette@newinterior.dk